Sales Representative Iași

Sales & Marketing Iași Full-time Romania

Descrierea locului de muncă

 

Responsabilități

 1. Indeplinirea obiectivelor JDE prin cresterea impactului tuturor activitatilor comerciale, promotionale si de mercantizare in magazinele allocate, conform standardelor si politicii JDE Romania printr-o coordonare si colaborare stransa cu toate departamentele implicate
 2. Implementarea si mentinerea in magazinele alocate a standardelor de executie ale companiei prin maximizarea impactului vizual atat la raft, cat si pe plasarile secundare
 3. Implementarea tuturor activitatilor promotionale in magazinele alocate si utilizarea eficienta a resurselor disponibile prin influentarea procesului de comanda / aprovizionare periodica
 4. Gestionarea optima a nivelului de stoc pentru evitarea situatiilor de suprastoc / lipsa stoc in magazinele alocate
 5. Implementarea, mentinerea si imbunatatirea permanenta a spatiului la raft si realizarea de plasari secundare permanente si temporare pentru produsele JDE, altele decat cele negociate central
 6. Monitorizeaza si raporteaza indicatorii cheie de performanță calitativi și cantitativ din magazinele alocate

Calificări

 • Studii: medii / superioare
 • Comportament orientat spre rezultate
 • Abilitati de comunicare si negociere
 • Atitudine pozitiva, proactiva si capacitatea de atentie si analiza asupra detaliilor
 • Experienta minima in mercantizare si/sau Vanzari
 • Limba engleza – nivel de baza de cunostinte
 • MS Office - nivel de baza de cunostinte
 • Permis de conducere (categoria B – experienta min. 2 ani)

Informații suplimentare

Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate de carieră la JDE, apasă butonul „Sunt interesat” și încarcă aplicația.

Ce putem oferi:

 • Oportunitatea de a tealătura unei companii globale de cafea de mare succes, dar local, într-un moment interesant de creștere accelerată a afacerii.
 • Un accent puternic pe dezvoltarea membrilor echipei noastre printr-o serie de provocări la locul de muncă, coaching și formare, cu sprijinul instrumentelor și tehnologiilor de ultimă generație.

JDE este o filială a JDE Peet’s, cea mai importantă companie de cafea și ceai pure-play din lume, cu sediul în Țările de Jos.

La JACOBS DOUWE EGBERTS, de mai bine de 265 de ani, am fost inspirați de convingerea că este uimitor ce se poate întâmpla la o ceașcă de cafea.

Astăzi, portofoliul nostru de cafea și ceai este disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume, prin nume celebre, inclusiv: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L’OR, Douwe Egberts, TiÓra, Super, Kenco, Pilao și Gevalia.

Cum e să lucrezi la JACOBS DOUWE EGBERTS?

Suntem mândri de asociații noștri pasionați și motivați, care contestă status quo-ul și urmăresc măiestria în tot ceea ce fac. Scopul nostru este simplu și ambițios – JACOBS DOUWE EGBERTS: O cafea pentru fiecare ceașcă. La JDE, suntem făcuți să ieșim în evidență. În fiecare zi ne uităm în perspectivă, ambițioși din fire, plini de resurse în acțiune și hotărâți în abordare, oferind momente de cafea și ceai tuturor din întreaga lume.

Ceea ce faci aici va fi remarcat.