BACK TO JOB SEARCH

Sales Representative Vâlcea & Gorj

Sales & Marketing Târgu Jiu Full-time Romania

Job Description

Responsabilități

  1. Îndeplinirea obiectivelor JDE prin creșterea impactului tuturor activităților comerciale, promoționale și de mercantizare în magazinele alocate, conform standardelor și politicii JDE Romania printr-o coordonare și colaborare strânsă cu toate departamentele implicate
  2. Implementarea și menținerea în magazinele alocate a standardelor de execuție ale companiei prin maximizarea impactului vizual atât la raft, cât și pe plasările secundare
  3. Implementarea tuturor activităților promoționale în magazinele alocate și utilizarea eficientă a resurselor disponibile prin influențarea procesului de comandă / aprovizionare periodică
  4. Gestionarea optimă a nivelului de stoc pentru evitarea situațiilor de suprastoc / lipsa stoc în magazinele alocate
  5. Implementarea, menținerea și îmbunătățirea permanentă a spațiului la raft și realizarea de plasări secundare permanente și temporare pentru produsele JDE, altele decăt cele negociate central
  6. Monitorizează și raporteaza indicatorii cheie de performanță calitativi și cantitativ din magazinele alocate

Qualifications

  • Studii medii/superioare
  • Comportament orientat spre rezultate
  • Abilități de comunicare și negociere
  • Atitudine pozitivă, proactivă și capacitatea de atenție și analiză asupra detaliilor
  • Experiență minimă în mercantizare și/sau Vânzări
  • Limba engleză – nivel de bază de cunoștințe
  • MS Office - nivel de bază de cunoștințe
  • Permis de conducere (categoria B – experiență min. 2 ani)

Additional Information

Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate de carieră la JDE, apasă butonul „Sunt interesat” și încarcă aplicația.

Ce putem oferi:

  • Oportunitatea de a tealătura unei companii globale de cafea de mare succes, dar local, într-un moment interesant de creștere accelerată a afacerii.
  • Un accent puternic pe dezvoltarea membrilor echipei noastre printr-o serie de provocări la locul de muncă, coaching și formare, cu sprijinul instrumentelor și tehnologiilor de ultimă generație.

JDE este o filială a JDE Peet’s, cea mai importantă companie de cafea și ceai pure-play din lume, cu sediul în Țările de Jos.

La JACOBS DOUWE EGBERTS, de mai bine de 265 de ani, am fost inspirați de convingerea că este uimitor ce se poate întâmpla la o ceașcă de cafea.

Astăzi, portofoliul nostru de cafea și ceai este disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume, prin nume celebre, inclusiv: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L’OR, Douwe Egberts, TiÓra, Super, Kenco, Pilao și Gevalia.

Cum e să lucrezi la JACOBS DOUWE EGBERTS?

Suntem mândri de asociații noștri pasionați și motivați, care contestă status quo-ul și urmăresc măiestria în tot ceea ce fac. Scopul nostru este simplu și ambițios – JACOBS DOUWE EGBERTS: O cafea pentru fiecare ceașcă. La JDE, suntem făcuți să ieșim în evidență. În fiecare zi ne uităm în perspectivă, ambițioși din fire, plini de resurse în acțiune și hotărâți în abordare, oferind momente de cafea și ceai tuturor din întreaga lume.

Ceea ce faci aici va fi remarcat.